Arlanda

Nu åker vi snart!

Glöm ej att titta in på vår gemensamma blogg som kommer vara mer aktiv från och med nu! :)
www.bjornsan.blogg.se

Glömde!

Glömde säga! JAG HAR FÅTT KOMMENTARER! Det betyder att någon stackare faktiskt läser min ofantligt tråkiga blogg. MEN Det är såklart galet spännande och kul! Så jag tackar, bockar och niger på samma gång!
Men bara för att jag skrev ett nytt inlägg får ni såklart inte glömma att läsa det inlägget nedanför.

  Jag måste bara få säga att jag hade sååå kolosalt roligt på jobbet i veckan! Jag lärde känna en ny, helt fantastisk person, Ivy, från Filipinerna. Hon har bott här i tre år och man har SÅ mycket utbyte av människor med annan bakgrund än en själv. Jag blir så glad så det spritter i hela kroppen! Så tack för det!

Flyg till Thailand?

Jag är dålig på att uppdatera jag vet.

Jag har precis talat med flygbolaget som ska flyga oss till Bangkok. Ingen förändring i ockupationen av flygplatsERNA. Demonstranter intog nämligen den gamla flygplatsen (som använts som substitut för den nyare) inatt. Aeroflot har dock fixat så att de kan landa på en militärbas i Pattaya, 15 mil från bangkok. Så ser det ut nu i alla fall, men det kan komma att ändras eftersom det händer nya saker hela tiden. Demonstranterna har sagt att de kommer att ockupera flygplatserna tills dess att presidenten avgår & presidenten har sagt i ett uttalande att han vägrar avgå. Det kan bli långdraget. Kan inte vara helt kul för invånarna.
Jag känner mig aningen fånig i jämförelse när jag tänker på hur jag glatt viftade med en skylt i första majtåget. Det gör jag varje gång jag hör om demonstrationer med traktorer på gatorna i Frankrike också. Enda gången vi viftar från en traktor i Sverige är när vi tar studenten.

Men jag måste säga att det är grymt skönt att det verkar vara en fredlig demonstration, om man bortser från bomberna som exploderade igår. Vad jag förstod var det tre bomber som kastades mot demonstranterna och inte av dem.

Vi får se vad som händer.
Mä väl & lev flott!

11/11

Fäder är bra att ha i lägen man inte kan knyta slipsknutar.
Björn, Bische & Far på studenten

I söndags var det fars dag (för er som inte visste det) & far fick en vacker skjorta av mig och min bror som vi inhandlat på jack and jones. Vi fick i utbyte tre ton spagetti och två ton köttfärs samt icakaka. Bra byte!

Ikväll bär det av till swedbank på mitt sista månadsmöte, ska hälsa på treenigheten Sara, Erik, Milo och sen ska jag och Björn på bio med Lotta & Sören.

Klart slut!

Nå hej!


Nu är det mindre än 4 veckor kvar till vi åker! Kommer att bli kalas! :)

I lördags var jag på Röde & Rått-festen, det var roligt. Jag drog ner medelåldern ca 20 år skulle jag tro, men det var kul! Var ruskigt länge sedan jag såg dem sist.
Och i söndags fyllde Björn år! Han fick en massa trevliga saker. T ex av mig fick han en massage på Hudsalongen, men så ändrade han sig igår och ville ha en klippning i stället, så då fick han det. Mäkta vacker han blev!

Idag har jag jobbat, tvättat och ska laga mat. Sen börjar den roliga delen av dagen. vid halv 7 ska jag till Cissi och hälsa på. Jag har ju (fortfarande!) inte sett hur de bor nu sedan hon och Niklas flyttade till Alter. Så det blir dit och kolka kaffe. Och ikväll gott folk ska jag och Sara se valvakan. Jag döööööör om inte Obama vinner. och McCain lär göra samma sak. Sen blir Palin presiden. Huuuujja! Nää, det finns inte ens. Obama vinner!

Nåväl, gott folk, må gott!


Hockey!

Mycket har hänt sedan senast, men jag är rädd att jag helt enkelt inte ids uppdatera om detta. Däremot har jag två biljetter till matchen Luleå-Timrå ikväll, men INGEN vill gå. Skyller på halloween eller någe sånt. Tragiskt.

Var och såg Magnus Betnér igår, och det är bara att konstatera: Mannen är ett geni!

Klart slut!

RSS 2.0