den 23 maj, 2009

Igår bar det av till biblioteket. Väl där fick jag besked om att "Mein Kampf" som jag skulle låna till ett skolarbete inte fanns inne. Så det är bara att vänta. Det blev ändå lite plugg i studierummet i någon timme, så besöket var inte helt bortkastat.
När jag kom hem kom Erik och Sara med nyckeln till lägenheten. Vi satt ute och pratade om allt möjligt (det finns en risk för att jag pratade onödigt mycket politik, men Sara sa att de får stå ut med det när det är valtider) och drack kaffe. Senare åkte jag och mamma till lägenheten och kollade läget, och det såg kalasfint ut! :) Det kommer att bli perfekt att bo där i sommar!

På kvällen åkte jag till Conny för vår Colinkväll. Det blev dock bara Mamma mia, men det räckte gott. Senare kom Kusin-vitamin på besök. Kvällen avslutades med att jag och Therese åkte till Shell och satt på bilen och pratade. Vi ses helt klart för sällan!

Idag är mormor på besök. Hon jag och mamma har suttit och beställt kläder från Ellos, men de har så mycket att man hinner bli galen innan man tittat igenom allt!

Nu blir det mer plugg, sen tänkte jag börja flytta lite grejer till lägenheten om tiden finns!

den 21 maj, 2009

Oj, vad folk börjar bli less på mitt snack om partiledardebatter och ep-val! Men jag kan inte låta bli! Det är så spännande och dessutom hörde jag på radion idag att 45 % (!!!!) av befolkningen inte vet om att det är val. Jag såg en del av partiledardebatten och jag tycke att Mona var suverän!

Igår åkte jag och Björn till Lotta, Sören och Lisa på hemlunda och spelade spel, kubb och åt middag. Riktigt mysigt! Dock blev det brakförlust för vårat girl-powerlag. Idag bar det av till mor där även mormor och moster Lena fanns på plats. Det var dags att rensa rabatterna (läs hela mammas gård). Joanna kom förbi på cykeln en sväng också, så vi var nästan hela tjejmaffian. Min käre bror hade flytt fältet kvällen innan (planerat?). Vi har dock lämnat några trevliga uppgifter till honom, så som att skotta ur komposten och rensa infarten. Han kommer att bli överlycklig!

Ikväll har jag och mamma tagit fram blåbär & björnbär för att se film, så det kommer att bli en kalaskväll!

I helgen blir det fiske, tjejkväll, colin-kväll (jag och conny ska sitta en hel kväll och bara sukta efter och se på den vackre Colin Firth och hans filmer. En dregelansamling på connys golv är förutspådd.), plugg, inflytt i sara och eriks lägenhet och annat smått och gott. Kan hända att vi spelar bingolotto på söndag igen. Jag, joanna, robin och björn satsar stenhårt på att bli miljonärer! Björn har flydde till Uppsala tillsammans med 4 grabbar och två ölflak idag, så jag kör solo i helgen!

Så gott folk, må väl!

migrän och ep-val

Idag har jag haft migrän, ruggigt tråkigt! Men nu har den släppt så där så att det bara spänner i huvudet.
Jag har försökt läsa på om kandidaterna till EP-valet som närmar sig med stormsteg, och jag tror att jag bestämt mig för vem jag ska rösta på. Känns ännu skönare än att migränen släppt! ;) Dock är det hemskt att det är så många som blankt skiter i valet. Det är ju minst lika viktigt som riksdagsvalet! Men då går folk minsann och röstar. Svår ekvation det där.

Ännu en glädjande sak är att när jag loggade in på internetbanken idag upptäckte jag att fonderna ökat i värde. Näst intill chockad dubbelkollar jag värdet för att vara helt säker, och jo, det var sant!

Jag har precis gjort klart en hemtenta som ska skickas in nu ikväll. Jag är glad att jag började tidigare, då migrän och datorer är en väldigt dålig kombination. Men nu är det klart i alla fall!
Sköntskönt!

Födelsedagen var också till belåtenhet! Jag fick samtal ända från Island, vilket var kul! Imorgon fyller Conny år, och Calle och Acke också, på torsdag fyller lillebror 18, på fredag ska vi fira morfar som blir 70 på måndag och på lördag är det födelsedagsmiddag med far och släkten på hans sida. Farligt mycket fika i veckan med andra ord. Så om ni ser någon komma rullande fram längst stadens gator, kan ni nog räkna med att det är jag!

Må gott! Det gör jag!

Fluff


Björn, bror och joanna prövar fiskelyckan i Kåbdalis

RSS 2.0